A Walk Among The Tombstones

Screenplay by: Scott Frank: Based on: A Walk Among the Tombstones by Lawrence Block: Starring

Learn more about A Walk Among the Tombstones on HBO.com.

Hetuesi privat, Methju Skadër, punësohet nga një trafikant droge për të zbuluar se kush e ka rrëmbyer dhe vrarë gruan e tij.

High resolution official theatrical movie poster (#1 of 4) for A Walk Among the Tombstones (2014). Image dimensions: 1895 x 3000. Directed by Scott Frank. Starring ...

thumb_up 82 thumb_down 44


Трейлер к фильму: A Walk Among The Tombstones

Fresh comments: A Walk Among The Tombstones

63